Billigaste
elbilarna

Utbudet av elbilar ökar för varje år och de flesta elbilar som finns på marknaden idag tillhör den högre prisklassen. Här listar vi de billigaste elbilarna på den svenska marknaden. I vår ranking utgår vi från elbilarnas standardmodeller. Listan uppdateras kontinuerligt.

10 Billigaste elbilarna

Uppgifterna kommer från tillverkarnas officiella källor och/eller återförsäljarnas uppgifter. Med reservation för felskrivning.

Billiga elbilar

Utbudet av elbilar blir större då nya modeller når marknaden för varje år. De tidiga elbilarna som har funnits på marknaden ett tag har alltid tillhört den dyrare priskategorin men nu börjar utbudet av billiga elbilar öka och mycket talar för att trenden kommer att hålla i sig länge. Om man är ute efter en mindre bil finns det flera modeller under 300 000 kr och om man kan gå upp en prisklass till 400 000 kr ökar utbudet betydligt. De flesta större modeller börjar på ca 500 000 kr och uppåt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!Håll dig uppdaterad och bli inspirerad.

Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe.

E-post: hej@eldrivo.se

© 2023 eldrivo.se