elscootrar

Datum Pris

Hitta och jämför Elscootrar - för vuxna och barn

Fundera du på att köpa elscooter på nätet? Eldrivna fordon blir allt vanligare för varje år, idag finns det alla möjliga olika sorters transportmedel med elmotor. Letar du efter en enkel och smidigt fordon finns det fler alternativ som kan passa dig. Här har vi samlat de flesta olika typerna av el-scooters som finns på marknaden, så att du enkelt kan hitta och jämföra olika fordon.

Eldriven kickbike (sparkcykel)

En eldriven sparkcykel är ett smidigt och portabelt transportmedel som du kan ta med dig nästan överallt. Många av sparkcyklarna är hopfällbara och väger omkring 6-12kg. Idag finns det flera olika modeller som passar både vuxna och barn.

Eldrivet för kortare sträckor

Är du ute efter att köpa ett eldrivet fordon för kortare sträckor så finns det flera intressanta alternativ. Eldrivna skateboards och longboards är två alternativ som har blivit populärare senaste åren. Longboard är att föredra för längre sträckor och skateboard fungerar utmärkt för kortare sträckor. Hoverboard eller en eldriven enhjuling kan också vara ett intressant alternativ att kolla in.

© 2019 Eldrivo.se - Hitta och jämför eldrivna fordon

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram