elsparkcyklar

Datum
Pris
Maxpris
1649
19999
19999

Hitta och jämför Elsparkcyklar - för vuxna och barn

Funderar du på att köpa elsparkcykel (el-kickbike) på nätet? Eldrivo är en oberoende tjänst som gör det enklare för dig att hitta en elektrisk sparkcykel som passar dina behov. Vi har samlat kickbikes från flera olika återförsäljare och märken, allt för att du ska kunna jämföra och fatta ett bättre köpbeslut.

Elsparkcykel för vuxna

Eldriven sparkcykel är ett enkelt och smidigt transportmedel som passar de flesta som vill ta sig från A till B. Elkickbikes passar bäst för korta till medellånga distanser. Sparkcyklar är relativt lätta fordon vilket gör dom enkla att böra med sig. Många är även hopfällabara vilket underlättar om man vill ta med sig sin el-sparkcykel på tåg eller buss.

Elsparkcykel för barn

Eldrivna sparkcyklar finns i flera olika storlekar, många modeller är specifikt anpassade för barn.

Skydd

Prestandan på eldriva sparkcyklar har gått fram väldigt mycket, de nya modellerna kan du komma upp i hastigheter som är likvärdiga med mopeder. Därför är det viktigt med ett säkerhetstänk när du använder en kickbike. För barn och ungdomar under 15 år är det lag att ha hjälm på sig. Vi rekommenderar alla att använda hjälm. För yngre barn finns det även knä- och arbågsskydd samt skyddshandskar.

Att tänka på när du köper elsparkcykel

Utbudet av kickbikes är stort och antalet modeller växer för varje år. Innan du köper en ny eldriven sparkcykel bör du fundera på hur långa sträckor du kommer att köra vilket påverkar storleken och effekten på batteriet, eller om du vill ha en smidig och portabel kickbike som eventuellt inte har lika lång räckvidd.

Följ Eldrivo

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram

Snabblänkar

Elsparlcyklar
Elscooter för barn
Elmopeder
Elcyklar
Elbilar

Varumärken

Andersson
Niu
Viarelli
Ninebot by Segway
Tesla

Om Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta det perfekta åket.

© 2019 Eldrivo.se