Cruiser
skateboard

RazorX Cruiser

Maxhastighet

16 km/h

Laddtid

h

Räckvidd

km

  • Hjulstorlek4 tum
  • Vikt4.8 Kg

Butiker

Tretti

från 2 849 krTill butik

WhiteAway

från 2 849 krTill butik

Robotexperten

från 2 849 krTill butik
RazorX

Mer om RazorX Cruiser

“Ner ner ner, ner för backen ner, jag ta min Skateboard..." Med RazorX Skateboard tar du dig fram med både stil och fart. Eldriven skateboard är en av de smidigaste transportmedlen som finns där du enkelt kan ta med dig brädan vart du än befinner dig. Till brädan medföljer en fjärrkontroll som du reglerar hastigheten med och som du kan styra den med. Motorn aktiveras genom att du börjar köra, en så kallad “kick-to-start”. Med RaxorX kan du komma upp till 16 km/h och batteriet håller upp till 40 minuters aktiv användning. Rekommenderad ålder är barn över 9 år.

Mer om RazorX

RazorX grundades år 2000 då man släppte sin första version av sparkcykeln Razor. Det vart succeé direkt med över 5 miljoner sålda enheter på de första 6 månaderna. År 2003 släppte man sin första eldrivna sparkcykel. Idag har man ett stort utbud eldrivna fordon som Sparkcyklar, Skateboards och Crazy Cart med mera.

Följ Eldrivo

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram

Snabblänkar

Elsparlcyklar
Elscooter för barn
Elmopeder
Elcyklar
Elbilar

Varumärken

Andersson
Niu
Viarelli
Ninebot by Segway
Tesla

Om Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta det perfekta åket.

© 2019 Eldrivo.se