U Pro
scooter

Niu U Pro Klass 2

Maxhastighet

25 km/h

Laddtid

6 h

Räckvidd

40 km

  • Hjulstorlek12 tum
  • Vikt52 Kg
  • Vridmoment24 Nm
  • Batteri48 V

Butiker

Kopenscooter

från 20 995 krTill butik

Elcykelvaruhuset

från 20 995 krTill butik

Recension

Eldrivo testar elmopeden Niu U Pro

Eldrivo testar elmopeden Niu U Pro

NIU U Pro har en stark motor på 800W, vi tyckte att den levererade vad den lovade, den hade till exempel inga problem att bära 95 kg.

Läs mer
Niu

Mer om Niu U Pro Klass 2

NIU U är andra generationens elmopeder från det innovativa kinesiska företaget NIU. Den här scootern är designad och optimerad för stadsmiljöer, den är smidig och passar perfekt för dig som pendlar korta till medellånga sträckor. Motorn har NIU tillsammans med Bosch skräddarsytt för att får så bra prestanda som möjligt.

Mer om Niu

NIU grundades 2004 i kina och har på några år vuxit till ett av de ledande tillverkarna av elektriska mopeder i världen. NIU sätter stor vikt på att skapa moderna, smarta mopeder med en prestanda som imponerar. Du kan till exempel ansluta din telefon till elmopeden, där du kan använda GPSn, eller få en överblick över batteriet och mopedens generella hälsa. NIU har idag tre modeller, N-Serie, M-Serie och U-Serie.

Följ Eldrivo

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram

E-post

hej@eldrivo.se

Snabblänkar

Elsparlcyklar
Elscooter för barn
Elmopeder
Elcyklar
Elbilar
Regelverk för eldrivna fordon

Varumärken

Andersson
Niu
Viarelli
Ninebot by Segway
Tesla
Alla märken

Om Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta det perfekta åket.

© 2019 Eldrivo.se