Z10
självbalanserande

Ninebot by Segway Z10

 • Prestanda
 • Maxhastighet
  45 km/h
 • Räckvidd
  90 km
 • Ekonomi
 • Elförbrukning per mil
  111 Wh
 • Elkostnad per mil*
  0.14 kr
 • Batteri
 • Kapacitet
  995 Wh
 • Motor
 • Effekt
  1.8 kW
 • Mått & vikt
 • Hjulstorlek
  18 tum
 • Vikt
  24 Kg

Uppgifterna kommer från tillverkarnas officiella källor och/eller återförsäljarnas uppgifter. Med reservation för felskrivning.

*Elkostnaden är en uppskattad kostnad och kan variera beroende på var man bor, vilken typ av elavtal man har, typ av batteri och omständigheter som råder vid laddning. I vår beräkning har vi utgått från ett genomsnittligt marknadspris senaste 365 dagarna i elområde 3 (Stockholm). På det har vi lagt en typisk marginal från elleverantörerna och elskatt samt moms. Vi räknar med att 15% av energin vid laddning försvinner i form av värme, vilket är typiskt för de vanligaste litium jon batterierna.

Butiker

Robotexperten

från 22 999 krTill butik

Coolshop

från 22 999 krTill butik

Spelbutiken

från 22 999 krTill butik

Tretti

från 41 749 krTill butik
Ninebot by Segway

Mer om Ninebot by Segway Z10

Eldrivna fordon har många fördelar, till exempel är det betydligt enklare att ta sig fram i backar och i motvind. Elektriska fordon är perfekta för pendling för både långa som korta sträckor eller för att glida runt med för nöjes skull. Ninebot by Segway Z10 är en självbalanserande med en motoreffekt på 1.8 kW och batteri på 995 Wh. Ninebot by Segway Z10 har en elförbrukning på ca 111 Wh, vilket ger en driftkostnad* på ca 0.14 kr.

Ninebot By Segway Z10 är en eldriven enhjuling som är anpassad för både stads- och terrängkörning. Z10 har en kraftfull motor där du kan komma upp i 45 km/h samt en räckvidd på 90 km, vilket är imponerande. Z10 är ett roligt och ett underhållande fordon där rekommenderad ålder är från 14 år.

Mer om varumärket Ninebot by Segway

Ninebot är ett kinesiskt företag med huvudkontor i Peking. 2015 gick man ihop med företaget Segway för att få en ännu starkare position för utveckling och tillverkning av självbalanserande elfordon. Ninebot by Segway har bland annat elsparkcyklar och olika varianter av segways i sitt utbud.

Regelverk

Enpersonsfordon (Elscooter, hoverboards, skateboard och balansscooter)

Eldrivna enpersonsfordon (EPF) är ett samlingsbegrepp för vissa typer av fordon. I denna grupp ingår bland annat elsparkcyklar, hoverboards, el-skateboards, segways och eldrivna enhjulingar. Dessa fordon klassas som cykel förutsatt att maxhastigheten inte överstiger 20 km/h och att den kontinuerliga märkeffekten är max 250 watt.

Dessa fordon är avsedda för för gång- och cykelbanor. Enpersonsfordon som går fortare än 20 km/h får inte framföras i trafiken, utan endast inom inhägnat område. Dessa klassas inte som cykel, utan som övriga fordon.

De tekniska kraven för enpersonsfordon är samma som för cykel. Detta innebär bland annat att fordonet ska vara utrustat med reflexer framtill, baktill samt på sidorna och belysning fram- och baktill vid färd i mörker. Fordonet ska även vara utrustad med ringklocka eller annan ljudsignalanordning som kan avge varningssignal.

Hjälmkrav gäller för barn och ungdomar under 15 år.

Läs mer om regelverk för elrivna fordon

Följ Eldrivo

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram

E-post

hej@eldrivo.se

Snabblänkar

Elsparlcyklar
Elscooter för barn
Elmopeder
Elcyklar
Elbilar
Regelverk för eldrivna fordon
Bidrag och subventioner

Varumärken

Andersson
Niu
Viarelli
Ninebot by Segway
Tesla
Alla märken

Om Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta det perfekta fordonet.

© 2019 Eldrivo.se | Cookies