Ninebot by Segway

Drift
självbalanserande

Ninebot by Segway Drift W1

 • Prestanda
 • Maxhastighet
  12 km/h
 • Räckvidd
  km
 • Ekonomi
 • Batteri
 • Motor
 • Mått & vikt
 • Vikt
  3.5 Kg

Uppgifterna kommer från tillverkarnas officiella källor och/eller återförsäljarnas uppgifter. Med reservation för felskrivning.

*Elkostnaden är en uppskattad kostnad och kan variera beroende på var man bor, vilken typ av elavtal man har, typ av batteri och omständigheter som råder vid laddning. I vår beräkning har vi utgått från ett genomsnittligt marknadspris senaste 365 dagarna i elområde 3 (Stockholm). På det har vi lagt en typisk marginal från elleverantörerna och elskatt samt moms. Vi räknar med att 15% av energin vid laddning försvinner i form av värme, vilket är typiskt för de vanligaste litium jon batterierna.

Butiker

Stadium

från 3 499 krTill butik

Robotexperten

från 4 299 krTill butik

Tretti

från 4 499 krTill butik
Ninebot by Segway

Mer om Ninebot by Segway Drift W1

Eldrivna fordon har många fördelar, till exempel är det betydligt enklare att ta sig fram i backar och i motvind. Elektriska fordon är perfekta för pendling för både långa som korta sträckor eller för att glida runt med för nöjes skull. Ninebot by Segway Drift W1 är en självbalanserande med en motoreffekt på 0 W och batteri på 0 Wh. Ninebot by Segway Drift W1 har en elförbrukning på ca 0 Wh per mil, vilket ger en driftkostnad* på ca 0 kr per mil. Ninebot by Segway Drift W1 har en räckvidd på km.

Segway Drift W1 är den nya generationen rullskridskor! Med Drift W1 glider du fram på gatorna med en hastighet upp till 12 km/h. Dessa eldrivna rullskridskor väger ca 3,5 kg styck vilket gör dom enkla att bära med sig eller packa ner i en väska. Segway Drift W1 passar dig som vill ha något portabelt samt kombinera nöje med ett effektiv transportmedel. Rekommenderad ålder är barn från 6 år.

Mer om varumärket Ninebot by Segway

Ninebot är ett kinesiskt företag med huvudkontor i Peking. 2015 gick man ihop med företaget Segway för att få en ännu starkare position för utveckling och tillverkning av självbalanserande elfordon. Ninebot by Segway har bland annat elsparkcyklar och olika varianter av segways i sitt utbud.

Försäkringar

Översikt
Elcykelförsäkringar
Elmopedförsäkringar
Elbilsförsäkringar
Elmotorcykelförsäkringar
Elbåtförsäkringar

Snabblänkar

Bloggen
Topplistor
Eldrivna fordon för barn
Regelverk för eldrivna fordon
Bidrag och subventioner

Varumärken

Andersson
Drax
Niu
Viarelli
Ninebot by Segway
Tesla
Alla märken

Om Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta det perfekta fordonet.

E-post: hej@eldrivo.se

© 2020 Eldrivo.se | Cookies

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram