SCV
balansscooter

Inmotion SCV R1

 • prestanda
 • maxhastighet
  15 km/h
 • räckvidd
  20 km
 • Ekonomi
 • Elförbrukning per mil
  144 Wh
 • Elkostnad per mil*
  0.14 kr
 • Månadskostnad el* (körsträcka 300 km )
  4 kr
 • batteri
 • batteri
  72 V
 • kapacitet
  288 Wh
 • motor
 • mått & vikt
 • vikt
  16 Kg

Uppgifterna kommer från tillverkarnas officiella källor och/eller återförsäljarnas uppgifter. Med reservation för felskrivning.

*Elkostnaden är en uppskattad kostnad och kan variera beroende på var man bor, vilken typ av elavtal man har, typ av batteri och omständigheter som råder vid laddning. I vår beräkning har vi utgått från ett genomsnittligt marknadspris senaste 365 dagarna i elområde 3 (Stockholm). På det har vi lagt en typisk marginal från elleverantörerna och elskatt samt moms. Vi räknar med att 15% av energin vid laddning försvinner i form av värme, vilket är typiskt för de vanligaste litium jon batterierna. Elpriset beräknat på detta sätt är just nu 0.82 kr per kWh.

butiker

från 4 190 kr från 1 st butik.
Inmotion

mer om Inmotion SCV R1

Eldrivna fordon har många fördelar, till exempel är det betydligt enklare att ta sig fram i backar och i motvind. Elektriska fordon är perfekta för pendling för både långa som korta sträckor eller för att glida runt med för nöjes skull. Inmotion SCV R1 är en balansscooter med en motoreffekt på 0 W och batteri på 288 Wh. Inmotion SCV R1 har en elförbrukning på ca 144 Wh per mil, vilket ger en driftkostnad* på ca 0.14 kr per mil. Inmotion SCV R1 har en räckvidd på 20 km. Lägsta pris på Inmotion SCVR1 just nu är 4190 kr.

Uppskattad elkostnad per månad

KörsträckaKostnad
300 km4 kr

mer om varumärket Inmotion

Inmotion är ett kinesiskt företag med huvudkontor i Shenzhen. Företaget består av ett gediget tekniskt team där fokus är att skapa de bästa eldrivna fordonen för kortare distanser.

Billigaste fordonen i kategorin balansscooter

balansscooter

Andersson Balance Scooter Shoes

från 990 kr - läs mer

balansscooter

Andersson Balance Scooter

från 1 490 kr - läs mer

balansscooter

RazorX Turbo Jetts

från 1 662 kr - läs mer

balansscooter

Ninebot by Segway S

från 3 588 kr - läs mer

Regelverk

Enpersonsfordon (Elscooter, hoverboards, skateboard och balansscooter)

Eldrivna enpersonsfordon (EPF) är ett samlingsbegrepp för vissa typer av fordon. I denna grupp ingår bland annat elsparkcyklar, hoverboards, el-skateboards, segways och eldrivna enhjulingar. Dessa fordon klassas som cykel förutsatt att maxhastigheten inte överstiger 20 km/h och att den kontinuerliga märkeffekten är max 250 watt.

Dessa fordon är avsedda för för gång- och cykelbanor. Enpersonsfordon som går fortare än 20 km/h får inte framföras i trafiken, utan endast inom inhägnat område. Dessa klassas inte som cykel, utan som övriga fordon.

De tekniska kraven för enpersonsfordon är samma som för cykel. Detta innebär bland annat att fordonet ska vara utrustat med reflexer framtill, baktill samt på sidorna och belysning fram- och baktill vid färd i mörker. Fordonet ska även vara utrustad med ringklocka eller annan ljudsignalanordning som kan avge varningssignal.

Hjälmkrav gäller för barn och ungdomar under 15 år.

Läs mer om regelverk för elrivna fordon
Om Eldrivo.se

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe.

E-post: hej@eldrivo.se

© 2020 eldrivo.se