Balance Scooter Shoes
självbalanserande

Andersson Balance Scooter Shoes

 • Prestanda
 • Maxhastighet
  12 km/h
 • Räckvidd
  10 km
 • Ekonomi
 • Batteri
 • Motor
 • Effekt
  200 W
 • Mått & vikt
 • Hjulstorlek
  3.5 tum
 • Vikt
  6 Kg

Uppgifterna kommer från tillverkarnas officiella källor och/eller återförsäljarnas uppgifter. Med reservation för felskrivning.

*Elkostnaden är en uppskattad kostnad och kan variera beroende på var man bor, vilken typ av elavtal man har, typ av batteri och omständigheter som råder vid laddning. I vår beräkning har vi utgått från ett genomsnittligt marknadspris senaste 365 dagarna i elområde 3 (Stockholm). På det har vi lagt en typisk marginal från elleverantörerna och elskatt samt moms. Vi räknar med att 15% av energin vid laddning försvinner i form av värme, vilket är typiskt för de vanligaste litium jon batterierna.

Butiker

Netonnet

från 1 990 krTill butik
Andersson

Mer om Andersson Balance Scooter Shoes

Eldrivna fordon har många fördelar, till exempel är det betydligt enklare att ta sig fram i backar och i motvind. Elektriska fordon är perfekta för pendling för både långa som korta sträckor eller för att glida runt med för nöjes skull. Andersson Balance Scooter Shoes är en självbalanserande med en motoreffekt på 200 W och batteri på 0 Wh. Andersson Balance Scooter Shoes har en elförbrukning på ca 0 Wh per mil, vilket ger en driftkostnad* på ca 0 kr per mil. Andersson Balance Scooter Shoes har en räckvidd på 10 km.

Andersson Balance Scooter Shoes är ett smidigt och roligt transportmedel som passar vuxna som barn. De väger totalt 6 kg (3 kg styck), vilket gör det enkelt att bära med sig. Genom att placera fötterna på de gummiförsedda plattorna tar du dig fram på hastigheter upp till 12 km/h. Du styr dessa genom att försiktigt trycka ner höger eller vänster fot beroende på vilket håll du vill åka. Balance Scooter Shoes är utrustad med LED-belysning som lyser grönt vid åkning vilket ger en häftig effekt och när du kliver av lyser lamporna rött och hjulen stannar.

Mer om varumärket Andersson

Andersson är Netonnets egna varumärke som tillverkas av Vestel.

Försäkringar

Översikt
Elcykelförsäkringar
Elmopedförsäkringar
Elbilsförsäkringar
Elmotorcykelförsäkringar
Elbåtförsäkringar

Snabblänkar

Bloggen
Topplistor
Eldrivna fordon för barn
Regelverk för eldrivna fordon
Bidrag och subventioner

Varumärken

Andersson
Drax
Niu
Viarelli
Ninebot by Segway
Tesla
Alla märken

Om Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta det perfekta fordonet.

E-post: hej@eldrivo.se

© 2020 Eldrivo.se | Cookies

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram