självbalanserande

Datum
Pris
Maxpris
1299
28969
28969

JämförSjälvbalanserande elfordon

Funderar du på att köpa självbalanserande fordon på nätet? Eldrivo är en oberoende tjänst som gör det enklare för dig att hitta ett elektrisk självbalanserande fordon som passar dina önskemål. Vi har samlat fordon som är självbalanserade från flera olika återförsäljare och märken, allt för att du ska kunna jämföra och fatta ett bättre köpbeslut.

Självbalanserande elfordon har blivit allt vanligare, idag finns det ett stort utbud av så kallade balansbrädor som även kan vara anpassade för olika underlag och där räckvidd och maxhastighet kan variera väldigt mycket.

Hoverboard

Hoverboard är ett populärt elfordon framförallt bland ungdomar och barn. Den består av två hjul samt en plattform som är avsedd att stå på. Hoverboards klassas som cykel enligt transportstyrelsen och får max ha en hastighet upp till 20 km/h. Hoverboards med hastighet över 30 km/h klassas som övriga fordon och får endast köras i inhägnat område. Barn under 15 år ska använda hjälm.

Segway

Segway eller ståhjuling är en större variant av hoverboarden, den har oftast också ett styre för föraren att hålla sig i. I och med att Segway har en dynamisk stabilization står du stadigt på plattformen när du tar dig framåt.

Enhjuling

Eldriven enhjuling är att smidigt och relativt nytt transportmedel som har räckvidd upp till 20 kilometer. Enhjulingen är ett bra alternativ till elcykel eller elsparkcykel om du är ute efter något portabelt samt pendlar något kortare sträckor.

Regelverk för enpersonsfordon

Eldrivna enpersonsfordon (EPF) är ett samlingsbegrepp för vissa typer av fordon. I denna grupp ingår bland annat elsparkcyklar, hoverboards, el-skateboards, segways och eldrivna enhjulingar. Dessa fordon klassas som cykel förutsatt att maxhastigheten inte överstiger 20 km/h och att den kontinuerliga märkeffekten är max 250 watt.

Dessa fordon är avsedda för för gång- och cykelbanor. Enpersonsfordon som går fortare än 20 km/h får inte framföras i trafiken, utan endast inom inhägnat område. Dessa klassas inte som cykel, utan som övriga fordon.

Försäkringar

Översikt
Elcykelförsäkringar
Elmopedförsäkringar
Elbilsförsäkringar
Elmotorcykelförsäkringar
Elbåtförsäkringar

Snabblänkar

Bloggen
Topplistor
Eldrivna fordon för barn
Regelverk för eldrivna fordon
Bidrag och subventioner

Varumärken

Andersson
Drax
Niu
Viarelli
Ninebot by Segway
Tesla
Alla märken

Om Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta det perfekta fordonet.

E-post: hej@eldrivo.se

© 2020 Eldrivo.se | Cookies

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram