Kickscooter
elsparkcykel

Ninebot by Segway Kickscooter ES2

 • prestanda
 • maxhastighet
  25 km/h
 • räckvidd
  25 km
 • Ekonomi
 • Elförbrukning per mil
  75 Wh
 • Elkostnad per mil*
  0.09 kr
 • Månadskostnad el* (körsträcka 300 km )
  3 kr
 • batteri
 • batteri
  36 V
 • kapacitet
  187 Wh
 • motor
 • effekt
  300 W
 • mått & vikt
 • hjulstorlek
  8 tum
 • vikt
  13 kg

Uppgifterna kommer från tillverkarnas officiella källor och/eller återförsäljarnas uppgifter. Med reservation för felskrivning.

*Elkostnaden är en uppskattad kostnad och kan variera beroende på var man bor, vilken typ av elavtal man har, typ av batteri och omständigheter som råder vid laddning. I vår beräkning har vi utgått från ett genomsnittligt marknadspris senaste 365 dagarna i elområde 3 (Stockholm). På det har vi lagt en typisk marginal från elleverantörerna och elskatt samt moms. Vi räknar med att 15% av energin vid laddning försvinner i form av värme, vilket är typiskt för de vanligaste litium jon batterierna. Elpriset beräknat på detta sätt är just nu 0.97 kr per kWh.

Ninebot by Segway

mer om Ninebot by Segway Kickscooter ES2

Eldrivna fordon har många fördelar, till exempel är det betydligt enklare att ta sig fram i backar och i motvind. Elektriska fordon är perfekta för pendling för både långa som korta sträckor eller för att glida runt med för nöjes skull. Ninebot by Segway Kickscooter ES2 är en elsparkcykel med en motoreffekt på 300 W och batteri på 187 Wh. Ninebot by Segway Kickscooter ES2 har en elförbrukning på ca 75 Wh per mil, vilket ger en driftkostnad* på ca 0.09 kr per mil. Ninebot by Segway Kickscooter ES2 har en räckvidd på 25 km. Lägsta pris på Ninebot by Segway KickscooterES2 just nu är 4 490 kr.

Ninebot By Segway Kickscooter ES2 är en komfortabel elsparkcykel med en maxhastighet på 25 km/h och räckvidd på 25 km. ES2 är är hopfällbar och väger 12,5 kg vilket för den lätt att bära med sig. Den är även utrustad med Intuitivt digital LED-display, ABS och Cruise Control samt 2W LED-belysning framåt och LED-belysning på undersidan av sparkcykeln.

Uppskattad elkostnad per månad

KörsträckaKostnad
300 km3 kr

mer om varumärket Ninebot by Segway

Ninebot är ett kinesiskt företag med huvudkontor i Peking. 2015 gick man ihop med företaget Segway för att få en ännu starkare position för utveckling och tillverkning av självbalanserande elfordon. Ninebot by Segway har bland annat elsparkcyklar och olika varianter av segways i sitt utbud.

Billigaste fordonen i kategorin elsparkcykel

elsparkcykel

Freev EVS 200

från 1 990 kr - läs mer

elsparkcykel

RazorX Power Core

från 1 999 kr - läs mer

elsparkcykel

Denver SCO

från 2 209 kr - läs mer

elsparkcykel

Hecht Elsparkcykel 250W

från 2 790 kr - läs mer

Regelverk

Enpersonsfordon (Elscooter, hoverboards, skateboard och balansscooter)

Eldrivna enpersonsfordon (EPF) är ett samlingsbegrepp för vissa typer av fordon. I denna grupp ingår bland annat elsparkcyklar, hoverboards, el-skateboards, segways och eldrivna enhjulingar. Dessa fordon klassas som cykel förutsatt att maxhastigheten inte överstiger 20 km/h och att den kontinuerliga märkeffekten är max 250 watt.

Dessa fordon är avsedda för för gång- och cykelbanor. Enpersonsfordon som går fortare än 20 km/h får inte framföras i trafiken, utan endast inom inhägnat område. Dessa klassas inte som cykel, utan som övriga fordon.

De tekniska kraven för enpersonsfordon är samma som för cykel. Detta innebär bland annat att fordonet ska vara utrustat med reflexer framtill, baktill samt på sidorna och belysning fram- och baktill vid färd i mörker. Fordonet ska även vara utrustad med ringklocka eller annan ljudsignalanordning som kan avge varningssignal.

Hjälmkrav gäller för barn och ungdomar under 15 år.

Läs mer om regelverk för elrivna fordon
Om Eldrivo.se

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe.

E-post: hej@eldrivo.se

© 2020 eldrivo.se