elscootrar barn

Datum
Pris
Maxpris
995
8895
8895

Hitta och jämförElscooter för barn

Funderar du på att köpa elscooter för barn på nätet? Eldrivo är en oberoende tjänst som gör det enklare för dig att hitta elscootrar som äe anpassade för barn. Vi har samlat eldrivna fordon från flera olika återförsäljare och märken, allt för att du ska kunna jämföra och fatta ett bättre köpbeslut.

Eldrivna fordon för barn finns i flera olika varianter och de är anpassade på så sätt att de inte har lika stark motor och lägre hastighet än de fordon som gjorda för ungdomar och vuxna.

Elsparkcykel för barn

Elsparkcykel eller el-kickbike som de också kallas är ett populärt transportmedel för barn som vuxna. Elsparkcyklarna för barn är mindre i storlek och har betydligt mindre motor än de som är gjorda för äldre personer.

Regelverk för lekfordon

Lekfordon är ett fordon som inte kan eller får köras fortare än 6 km/tim (gånghastighet). Är fordonet utrustad med motor får det inte vara något annat än elmotor. Om fordonet har förbränningsmotor kan den aldrig klassas som lekfordon.

Följ Eldrivo

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram

E-post

hej@eldrivo.se

Snabblänkar

Elsparlcyklar
Elscooter för barn
Elmopeder
Elcyklar
Elbilar
Regelverk för eldrivna fordon

Varumärken

Andersson
Niu
Viarelli
Ninebot by Segway
Tesla
Alla märken

Om Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta det perfekta åket.

© 2019 Eldrivo.se