Ninebot by Segway

balansscooter

Ninebot by Segway Drift W1

 • prestanda
 • maxhastighet
  12 km/h
 • räckvidd
 • Ekonomi
 • batteri
 • batteri
 • kapacitet
 • Avtagbart batteri
  Nej
 • motor
 • effekt
 • vridmoment
 • mått & vikt
 • hjulstorlek
 • vikt
  4 kg
 • övrigt
 • drivning

Uppgifterna kommer från tillverkarnas officiella källor och/eller återförsäljarnas uppgifter. Med reservation för felskrivning.

*Elkostnaden är en uppskattad kostnad och kan variera beroende på var man bor, vilken typ av elavtal man har, typ av batteri och omständigheter som råder vid laddning. I vår beräkning har vi utgått från ett genomsnittligt marknadspris senaste 365 dagarna i elområde 3 (Stockholm). På det har vi lagt en typisk marginal från elleverantörerna och elskatt samt moms. Vi räknar med att 15% av energin vid laddning försvinner i form av värme, vilket är typiskt för de vanligaste litium jon batterierna. Elpriset beräknat på detta sätt är just nu 1.04 kr per kWh.

butiker

från 3990 kr till 4499 kr från 2 st butiker
Ninebot by Segway

mer om Ninebot by Segway Drift W1

Eldrivna fordon har många fördelar, till exempel är det betydligt enklare att ta sig fram i backar och i motvind. Elektriska fordon är perfekta för pendling för både långa som korta sträckor eller för att glida runt med för nöjes skull. Ninebot by Segway Drift W1 är en balansscooter med en motoreffekt på och batteri på . Ninebot by Segway Drift W1 har en elförbrukning på ca 0 Wh per mil, vilket ger en driftkostnad* på ca 0 kr per mil. Ninebot by Segway Drift W1 har en räckvidd på km. Lägsta pris på Ninebot by Segway DriftW1 just nu är 3 990 kr .
Segway Drift W1 är den nya generationen rullskridskor! Med Drift W1 glider du fram på gatorna med en hastighet upp till 12 km/h. Dessa eldrivna rullskridskor väger ca 3,5 kg styck vilket gör dom enkla att bära med sig eller packa ner i en väska. Segway Drift W1 passar dig som vill ha något portabelt samt kombinera nöje med ett effektiv transportmedel. Rekommenderad ålder är barn från 6 år.

mer om varumärket Ninebot by Segway

Ninebot är ett kinesiskt företag med huvudkontor i Peking. 2015 gick man ihop med företaget Segway för att få en ännu starkare position för utveckling och tillverkning av självbalanserande elfordon. Ninebot by Segway har bland annat elsparkcyklar och olika varianter av segways i sitt utbud.

Billigaste fordonen i kategorin balansscooter

balansscooter

Andersson Balance Scooter Shoes

från 990 kr - läs mer

balansscooter

RazorX Turbo Jetts

från 1 594 kr - läs mer

balansscooter

Ninebot by Segway S

från 3 589 kr - läs mer

balansscooter

Robway Hoverwheel

från 4 495 kr - läs mer

Regelverk

Enpersonsfordon (Elscooter, hoverboards, skateboard och balansscooter)

Eldrivna enpersonsfordon (EPF) är ett samlingsbegrepp för vissa typer av fordon. I denna grupp ingår bland annat elsparkcyklar, hoverboards, el-skateboards, segways och eldrivna enhjulingar. Dessa fordon klassas som cykel förutsatt att maxhastigheten inte överstiger 20 km/h och att den kontinuerliga märkeffekten är max 250 watt.

Dessa fordon är avsedda för för gång- och cykelbanor. Enpersonsfordon som går fortare än 20 km/h får inte framföras i trafiken, utan endast inom inhägnat område. Dessa klassas inte som cykel, utan som övriga fordon.

De tekniska kraven för enpersonsfordon är samma som för cykel. Detta innebär bland annat att fordonet ska vara utrustat med reflexer framtill, baktill samt på sidorna och belysning fram- och baktill vid färd i mörker. Fordonet ska även vara utrustad med ringklocka eller annan ljudsignalanordning som kan avge varningssignal.

Hjälmkrav gäller för barn och ungdomar under 15 år.

Läs mer om regelverk för elrivna fordon

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!Håll dig uppdaterad och bli inspirerad.

Om Eldrivo.se

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe.

E-post: hej@eldrivo.se

© 2020 eldrivo.se