N GT
MC-Scooter

Niu N GT

Maxhastighet

70 km/h

Laddtid

3.5 h

Räckvidd

100 km

  • Hjulstorlek12 tum
  • Vikt105 Kg
  • Vridmoment120 Nm
  • Effekt3 kW

Butiker

Kopenscooter

från 49 995 krTill butik
Niu

Mer om Niu N GT

NIU N-GT är en eldriven scooter som är klassificerad som en lätt motorcykel, det betyder att få köra med fordonet behövs ett körkort med behörighet A1, A2 eller A. N-GT är en kraftfull scooter med en motor från Bosch på 3000w, och maxhastigheten ligger på 70 km/h. NIU N-GT är utrustad med två batteriet som har högre kapacitet än tidigare batterier från NIU, dessa kommer med Flash Charge vilket betyder att laddtiden endast tar 3,5h.

Mer om Niu

NIU grundades 2004 i kina och har på några år vuxit till ett av de ledande tillverkarna av elektriska mopeder i världen. NIU sätter stor vikt på att skapa moderna, smarta mopeder med en prestanda som imponerar. Du kan till exempel ansluta din telefon till elmopeden, där du kan använda GPSn, eller få en överblick över batteriet och mopedens generella hälsa. NIU har idag tre modeller, N-Serie, M-Serie och U-Serie.

Följ Eldrivo

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram

E-post

hej@eldrivo.se

Snabblänkar

Elsparlcyklar
Elscooter för barn
Elmopeder
Elcyklar
Elbilar
Regelverk för eldrivna fordon

Varumärken

Andersson
Niu
Viarelli
Ninebot by Segway
Tesla
Alla märken

Om Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta det perfekta åket.

© 2019 Eldrivo.se