M1 Pro
scooter

Niu M1 Pro

Maxhastighet

45 km/h

Laddtid

6 h

Räckvidd

65 km

  • Hjulstorlek10 tum
  • Vikt50 Kg
  • Vridmoment110 Nm
  • Batteri48 V

Butiker

Kopenscooter

från 24 995 krTill butik
Niu

Mer om Niu M1 Pro

NIU M1 Pro (Klass 1) är en lätt och smidig elmoped som väger 50 kilo och har en maxhastighet på 45km/h. M1 Pro har ett litiumbatteri från Panasonic som ger både kraft och snabbhet. Med ett fulladdat batteri har du en räckvidd upp till 65 kilometer. Med NIU app kan du koppla din smartphone till mopeden och bland annat se körhistorik, batteristatus och hur långt du kan köra med nuvarande laddning.

Mer om Niu

NIU grundades 2004 i kina och har på några år vuxit till ett av de ledande tillverkarna av elektriska mopeder i världen. NIU sätter stor vikt på att skapa moderna, smarta mopeder med en prestanda som imponerar. Du kan till exempel ansluta din telefon till elmopeden, där du kan använda GPSn, eller få en överblick över batteriet och mopedens generella hälsa. NIU har idag tre modeller, N-Serie, M-Serie och U-Serie.

Följ Eldrivo

följ eldrivo på twitterfölj eldrivo på instagram

Snabblänkar

Elsparlcyklar
Elscooter för barn
Elmopeder
Elcyklar
Elbilar

Varumärken

Andersson
Niu
Viarelli
Ninebot by Segway
Tesla

Om Eldrivo

Eldrivo.se är en oberoende tjänst där du hittar och jämför eldrivna fordon. Vi tror att eldrivet är framtiden därför vill samla alla eldrivna fordon på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta det perfekta åket.

© 2019 Eldrivo.se