El-scooter, skateboard och kickbikesHitta och jämför scooter, skateboard och kickbikes

Enkla och smidiga fordon

Eldrivna fordon blir allt vanligare för varje år, idag finns det alla möjliga olika sorters transportmedel med elmotor. Letar du efter en enkel och smidigt fordon finns det fler alternativ som kan passa dig.

Eldriven skateboard (longboard)

En skateboard med elmotor är ett transportmedel som du lätt kan bära med dig på bussen eller tåget. De flesta eldrivna skateboards ingår en trådlös handkontroll som du kan reglera hastigheten med. Maxhastigheten på en skateboard varierar lite beroende på modell samt underlag med mera, men oftast kan du komma upp i en hastighet på 25km/h.

Eldriven kickbike (sparkcykel)

En eldriven sparkcykel är också ett smidigt transportmedel som du kan ta med dig nästan överallt. Många av sparkcyklarna är hopfällbara och väger omkring 6-12kg. Idag finns det flera olika modeller som passar både vuxna och barn.

El-scooter

El-scooter är en större variant av sparkcykel, den är inte lika smidig och enkel att bära med sig. Många el-scootrar har starkare motorer och är utrustade säte som gör det bekvämare att transporteras med.

Citycoco/Fatrider

Fatrider eller Citycoco som den också kallas är en elscooter som blir allt mer populär i världen och nu har den även hittat till sverige. Citycocon särkiljer sig mot andra scootrar bland annat genom sina gigantiska hjul och häftiga design. Denna elscooter kan köras på cykelbanor och man behöver inget särskilt körkort eller förarbevis.

Om du är ute efter ett eldrivet fordon för kortare sträckor är hoverboard eller eldriven enhjuling ett intressant alternativ att kolla in.